Михайло Макарук про те, хто протистоїть інформаційній агресії

Михайло Макарук про те, хто протистоїть інформаційній агресії.

Речник Міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm Михайло Макарук на Семінарі “Академія стратегічних комунікацій: Школа інформаційної безпеки та національно-патріотичного виховання”.

Читати

Для мене це другий захід. Мені це подобається, оскільки я знайшов час і приїхав. І найголовніше, що це потрібно.

Чому беру участь? 

Дивіться. Розуміючи те, що наша держава неспроможна і не хоче потужно вести інформаційну війну, цю нішу займає громадський сектор.

 Оскільки чаша не може бути пуста. І питання якраз кування кадрів доволі потужне. Саме з таких засад, і з таких шкіл починається будування того свідомого громадського сектора, який може і буде протистояти в інформаційній війні проти Росії.

Приклад вам Інформнапалму. Спільнота, яка не мала грошей та медійного впливу, спонсорів, меценатів, патронів. Ми досягаємо перемоги,  яка допомагає нашій державі вести інформаційну війну.

Елементарно давайте згадаємо  «Stop Terror», «Stop Fake». Той же самий «Інформаційний спротив». І це ті спільноти, які дають результат. Саме волонтерські.

Можливо, хтось із цих учнів зробить свою спільноту і ми будемо раді з ними співпрацювати.

Це є. І воно еволюціонує. І ведення інформаційної війни стає легшим, оскільки супротивник проводить жест в своїй інформаційній кампанії на території України, використовуючи проросійські партії, рухи, сили і медіа в тому числі. На жаль попередня влада не змогла нічого з цим вдіяти. А в теперішньої я навіть не бачу бажання із цим щось робити. Тому це знову впаде на плечі громадського сектору.

Речник Міжнародної розвідувальної спільноти “InformNapalm” Михайло Макарук

Михайло Макарук

Більше відео дивись тут!