Освітня асамблея: успіхи за листопад

“До кінця 2021 року на коронавірус перехворіє все людство,” – такі прогнози лунали взимку 2020. Судячи з усього, десь так і буде. Ви помітили, як кільце хворих на коровірус стискається щодня і щотижня? Ще в травні-серпні коронавірус був десь-там-у-когось. Сьогодні ж перехворіли багато людей із нашої команди. Наших знайомих та друзів.

Це означає, що карантин триватиме ще довго. Ще довго нам заборонятимуть збиратися. Заборонятимуть розважатися в нашому лофті з чайком.

А значить, ми продовжуємо працювати онлайн. Попри власну зайнятість та боротьбу з усіма можливими всадниками прокрастинації.

Що ми зробили у листопаді?

1️⃣ Опублікували 10 унікальних матеріалів з Академії стратегічних комунікацій.
Шукай їх на нашій сторінці та Youtube-каналі. Там коротко і зрозуміло про важливе.

2️⃣ Підготували 63 авторських дописи.
Наші публікації побачили більше 1 800 000 людей Погодься: потужно як для команди волонтерів. Цей результат став можливим завдяки твоїм коментарям та поширенням. Будь ласка, лайкай і репостькай нас далі 😘

3️⃣ Провели 5 онлайн-заходів.
Окрім традиційних розваг на посиденьках, підняли і серйозну тему. Дізналися про справжню історію Голодомору завдяки автору та ведучому каналу “Історія без міфів” Владлену Мараєву. Про придушення українізації, насильницьку політику радянської влади та опір українців. Дивися запис лекції на нашому Youtube-каналі вже незабаром!

4️⃣ Розвиваємо проект Видатні українці.
Розповідаємо про тих, ким варто пишатися. Кого треба пам’ятати. Культурних, політичних, військових діячів. Згадуємо видатних співвітчизників, яких забуває сучасна історія. За нашими дописами стежить вже більше 1000 людей! Також ми впевнено ростемо в Telegram та Instagram. Запрошуй друзів!

5️⃣ Розповідаємо про технології та майбутнє на Skynet.
Технології, що скоро стануть звичними для побуту. Що змінять наше повсякденне життя та звички. Уже більше 1200 людей слідкують за нашими дописами. Підпишися, якщо досі цього не зробив🙂

6️⃣ Через карантин та плачевний стан економіки ми були змушені перенести наш секретний проект, над яким наполегливо працювала і продовжує працювати уся команда. Ми працюємо трошки довше, але не зупиняємося. Використаємо час, щоб здивувати тебе ще більше!

7️⃣ Зміцнюємо авторитет на Enigma.
Блог Освітньої асамблеї вийшов на 10 сходинку в ТОП-100 блогів Enigma.

8️⃣ Залучаємо нових людей у команду.
Тепер нас стало більше! А це значить, що і робимо ми більше. Якщо ти хочеш стати частиною нашої крутої команди та розвиватися разом – напиши нам🙂

9️⃣ Перетнули позначку в 16 500 підписників.
Кожен твій коментар, репост та вподобайка – подяка нам. Нам приємно, що тобі подобається!

У листопаді Освітня асамблея отримала від благодійників 2026 гривень, за що ми дуже вдячні! Попри відсутність заходів офлайн, доводиться утримувати приміщення. Витрачатися на інформаційну діяльність. Ми все робимо на совість. Але твоя допомога дозволить робити ще більше.
Якщо ти вважаєш, що робота наших волонтерів недаремна — перекажи будь-яку суму або стань нашим патроном.

Уся команда Освітньої асамблеї буде тобі вдячна❤️

освіта київ