Освітня асамблея: успіхи за 6 років

Скільки коштує твоя ідея?

Очевидно: все має свою ціну. Відмовитися від ідеї, коли твоїм близьким загрожує небезпека – це одне. Відмовитися від ідеї та продатися за гроші – зовсім інше.

Поки іноземні фонди витрачають гроші, щоб урегульовувати стосунки “учасників бойових дій, що воювали по обидва боки лінії зіткнення” (їх так справді називають, ми серйозно), Освітня асамблея залишається для них організацією нон-грата. Але за що ми живемо?

Продажні “блогери” (типу шарія) та “ЗМІ” насиплять вам вагон зойків: “Ой-ой, у Асамблеї державне фінансування!”

І це частково правда. У нас проєктне державне фінансування. Ми справедливо захистили, виграли, і реалізували проєкти за підтримки держави. Міські, всеукраїнські, і навіть міжнародні. За кожну гривню відзвітували.

АЛЕ

Окрім проєктів за підтримки держави, ми купу всього витягли на власній ініціативі. На інфографіці навіть не всі вказані.

Чимало, чи не так?

При цьому за шість років Освітня асамблея жодного разу не полізла в кишеню до “папіка”. Не пожертвувала інтересами заради співпраці з організаціями, які нав’язують чужі цінності чи порядок денний. Хоча насправді такі пропозиції були.

Бути незалежним — одна з найголовніших цінностей, які залишилися у нашому житті. Адже ти можеш робити те, що хочеш. Хочеш – допомагаєш ветеранам. Хочеш – молодим організаціям. Хочеш – розказуєш про інформаційні війни або екологію будь-кому, хто цим цікавиться. Кому це важливо. Хто цінує твої старання.

Ми такими і залишаємося!

Допоможи нам утримувати цей курс. Кожна твоя гривня – це внесок у просвіту України. Для українського майбутнього, а не нав’язаного роздутими “експертами”.

Переходь на сайт або стань нашим патроном на Patreon!

Освітня асамблея

Освітня асамблея. Проєкти
Освітня асамблея. Проєкти 2016-2020 рр.