Відаді Ісрафілов про Нагорний Карабах і українські аналогії

Відаді Ісрафілов, доброволець війни з Росією, проводить паралелі між Нагорним Карабахом та Україною.

Учасник Революції Гідності, боєць батальйону імені генерала Кульчицького Відаді Ісрафілов на Міжнародній школі з інформаційної безпеки та національно-патріотичного виховання «Ліга стійкості».

Читати

Я був учасником карабаської війни, карабаського конфлікту, навіть не конфлікту, а «війни». Людина, котра “від і до” була на початкову етапі, на активному етапі цього всього, котра була, брала участь,бачила як усе це відбувається. І перебуваючи в України, будучи громадянином України, дивлюся на те, що зараз.

Я вважаю, що це однаково. Те, що у нас в Карабасі і те, що на Донбасі – це однаково. Це далеко не громадянська війна – те, що на Донбасі коїться, це повноцінні російські війська тут знаходяться, воюють проти України. Те, що в Карабасі було, я сам бачив. Там теж були російські війська, псковська дивізія. Вони теж працювали, захоплювали, а потім передали сепаратистам території, там теж була рука Кремля.

Я хочу побажати українському народу зробити висновки з таких конфліктів, що переживали їх сусіди, щоб зробили правильні висновки, аби не було такого замороженого на тривалий час конфлікту.

Відаді Ісрафілов

Відаді Ісрафілов

Більше відео дивись тут!